La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 01:00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Biroului de Ordine Publică Oneşti, aflându-se în serviciul de patrulare au depistat în trafic, un bărbat de 51 de ani, din localitate, care conducea un autoturism având o îmbibaţie alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La aceeaşi dată, în jurul orei 03:00, un echipaj mixt, format din poliţist şi jandarm, în timp ce executau serviciul de patrulare pe strada Pictor Theodor Aman din municipiul Bacău , au depistat în trafic, un tânăr, de 27 ani, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,68 mg/l alcool în aer expirat şi a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.PUBLICITATE