Politiştii continuă acţiunile de prevenire si combatere a furturilor de produse agricole de pe câmp.

Astfel, la data de 3 octombrie poliţiştii au fost depistat în flagrant un tânăr de 18 ani şi un minor de 15 ani, în timp ce sustrăgeau, cu ajutorul unui atelaj hipo, coceni de porumb, de pe un teren agricol din comuna Săuceşti, ce aparţinea unui bărbat de 30 de ani din Bacău.

Cocenii sustraşi au fost restituiţi persoanei vătămate, iar în cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt

PUBLICITATE

La data de 04 octombrie a.c., poliţiştii au depistat un bărbat de 54 de ani, din comuna Ungureni, care sustrăgea floarea soarelui de pe terenul unei societăţi comerciale.

Asupra celui în cauză poliţiştii au găsit cantitatea de 10 jg de flaorea soarelui, care a fost restituită societăţii prejudiciate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ