La data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii au identificat în trafic, în localitatea Lilieci din comuna Hemeiuș, un autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare și prezenta mai multe avarii.

La volanul vehicului a fost identificat un bărbat de 34 de ani din comuna Hemeiuș, care emana halenă alcoolică și care a pretins că nu are asupra sa documentele personele și ale vehiculului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la S.J.U. Bacău, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că cel în cauză nu posedă permis de conducere, iar autoturismul este înmatriculat și a fost achiziționat avariat de către bărbatul de 34 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub asoectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ