Compania Dedeman, din Bacau, se numara printre laureatii Galei Valori de România 2016, organizata de publicatia Biz si la care au participat 200 de antreprenori, top manageri, oameni de cultura, artisti, sportivi si inventatori români. Biz a premiat, astfel, cele mai respectate si mai performante personalitati si branduri românesti. Pentru aceasta editie a Galei a fost nominalizat si brandul Agricola Bacau.

Oamenii care pun România pe harta lumii au fost subiectul studiului si Galei Valori de România. Cu experienta celor 16 ani de când scrie despre performanta, Biz, impreuna cu Unlock Market Research, a dezvoltat o cercetare calitativa pentru a evidentia valoarea pe care o reprezinta fiecare dintre nominalizatii galei. In realizarea listei de nominalizati au fost consultati lideri de opinie, profesionisti din marketing si comunicare, manageri si CEO din diverse domenii de business.
Tema principala a studiului si evenimentului a fost performanta, iar 28 de profesionisti si-au adjudecat trofeele primei editii Valori de România.

Dedeman a fost declarata laureata la categoria „Branduri românesti” si a fost premiata alaturi de alte cinci branduri, Bitdefender, Dacia, Gerovital, Brandient si Arctic.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ