La data de 02.10.2015 lucratorii Postului de Politie Dealu Morii au fost sesizati telefonic de catre un bărbat de 68 ani, din localitate, despre faptul ca in data de 02.10.2015 in jurul orei 14.20, cand s-a întors de la camp l-a surprins in curtea locuintei sale pe un tânăr de 27 ani, din aceeași comună, care la vederea proprietarului locuintei a fugit prin gradina din spatele acesteia, disparand.

Bărbatul de 68 ani, a precizat ca la plecarea la munca campului a lasat usa descuiata la chilierul locuintei și verificând camera a constatat ca suspectul de 27 ani, i-a sustras suma de 460 lei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat fapta prev si ped de art 228, 229 CP urmand ca la finalizarea cercetarilor dosarul să fie inaintat cu propunere corespunzatoare Parchetului de pe langa Judecatoria Podu Turcului.

Se continua căutări in vederea prinfderii suspectului și recuperarea prejudiciului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ