Dupa ce a fost modernizata si data in folosinta, strada Mioritei este supusa unor chinuri grele. Nici bine nu s-a uscat asfaltul, dalele nici bine nu s-au asezat, ca alta echipa de muncitori a venit si a spart ce s-a construit pe o buna portiune de drum, in dreptul benzinariei.

Motivul este un alt proiect european care vine sa strice,temporar spun autoritatile, ce s-a facut. “Proiectul de retehnologizare a sistemului de termoficare prevede ca o conducta supraterana din zona sa fie ingropata. Lucrarea va dura circa trei saptamâni, dupa care suprafata va fi readusa la starea initiala”, arata Ionut Tomescu, purtator de cuvânt al Primariei Bacau.Disconfortul este major si pentru soferii care circula in zona. Practic, o parte din banda intâi este ocupata acum, intre cele doua semafoare, de o movila de pamânt.

“Eu unul m-am saturat! Iti este greata de tâmpitii astia! Chiar nu poate face nimeni nimic? Nu se gaseste niciodata o firma care sa poata sa duca la bun sfârsit o lucrare asa cum trebuie? Nu se mai satura de comisioane si saci de bani”, spune Dan Sava, un bacauan suparat.

Lucrarile de modernizare a strazilor Mioritei – 9 Mai – Vântului – Vadu Bistritei au inceput in octombrie 2013, iar termenul de executie a fost de 12 luni.

Valoarea lucrarilor este de 19 milioane de lei si acestea presupun reabilitarea trotuarelor si a suprafetei carosabile, amenajarea unor noi locuri de parcare, modernizarea retelelor de apa si canalizare si modernizarea iluminatului public. Obiectivele nu au fost atinse in proportie de suta la suta, motiv pentru care inca nu s-a facut receptia lucrarilor.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE