Dupa ce a fost modernizata si data in folosinta, strada Mioritei este supusa unor chinuri grele. Nici bine nu s-a uscat asfaltul, dalele nici bine nu s-au asezat, ca alta echipa de muncitori a venit si a spart ce s-a construit pe o buna portiune de drum, in dreptul benzinariei.

Motivul este un alt proiect european care vine sa strice,temporar spun autoritatile, ce s-a facut. “Proiectul de retehnologizare a sistemului de termoficare prevede ca o conducta supraterana din zona sa fie ingropata. Lucrarea va dura circa trei saptamâni, dupa care suprafata va fi readusa la starea initiala”, arata Ionut Tomescu, purtator de cuvânt al Primariei Bacau.

Disconfortul este major si pentru soferii care circula in zona. Practic, o parte din banda intâi este ocupata acum, intre cele doua semafoare, de o movila de pamânt.

PUBLICITATE

“Eu unul m-am saturat! Iti este greata de tâmpitii astia! Chiar nu poate face nimeni nimic? Nu se gaseste niciodata o firma care sa poata sa duca la bun sfârsit o lucrare asa cum trebuie? Nu se mai satura de comisioane si saci de bani”, spune Dan Sava, un bacauan suparat.

Lucrarile de modernizare a strazilor Mioritei – 9 Mai – Vântului – Vadu Bistritei au inceput in octombrie 2013, iar termenul de executie a fost de 12 luni.

Valoarea lucrarilor este de 19 milioane de lei si acestea presupun reabilitarea trotuarelor si a suprafetei carosabile, amenajarea unor noi locuri de parcare, modernizarea retelelor de apa si canalizare si modernizarea iluminatului public. Obiectivele nu au fost atinse in proportie de suta la suta, motiv pentru care inca nu s-a facut receptia lucrarilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Am auzit o teorie cum ca , stiind ca nu va mai fi ales , actualul primar incearca sa se razbune pe bietul Bacau si locuitoriil lui…. Personal mi se pare o idee absurda . Dar toate aceste santiere deschise si abandonate , fara ca nimic sa fie dus la bun sfarsit nici macar lucrarile fara anvergura , ma pun serios pe ganduri ….!!!!!!!!!

  2. Un primar penal face ce vrea el din acest oras ! Reabilitare termica ?? Poate blocurile din zona nu mai sunt de mult timp arondate firmei CET sau cum so mai numi acum ! Bani cheltuiti de pomana !!

  3. am mai zis-o pe undeva,cumnatelul lui stavarake era candva mare si tare pe la cet… la ce dracu mai cheltuie niste bani aiurea cand majoritatea locatarilor au renuntat la sistemul centralizat…piticotul traieste intr-o lume paralela. numai ca tare ma tem ca vine iarna si nu termina aceasta bataie de joc…

  4. Nu va plangeti. L-ati ales cate mandate? Ati crezut în minciunile electorale cu fiecare mandat. Nu vi s-a părut curios ca în apropierea alegerilor sfarsea cîte un santier ? Bine, nu prea erau dar na. Va meritati soarta din plin. Nu era bun Sechelariu. Va mai aduceti aminte ce bucurosi ati fost cand a castigat Pinochio prima campanie? Domnule primar sau ce esti mata, daca citesti aceste randuri, ia si mai depune o data canditatura sa vin sa votez pt dumneata

  5. Cica trei saptamani dar lucrarea are aproape o luna si jumate din timpul asta muncitorii erau manga si intrau prin scari de bloc sa sparga lacatul sa ajunga la subsol sa termine odata lucrarea pe srada Ion Luca caci mergem pe o scandura de o luna si cred ca vine iarna fara sa-i pese nimanui de locatarii din zona ce isi vor rupe picioarele pe “strada ” lor nesimtitii.Niste ordinari.

LĂSAȚI UN MESAJ