Asa se poate rezuma pe scurt conflictul iscat de intentia de a ridica pe strada Ion Ghelu Destelnica a unui bloc de locuinte intr-o zona preponderent cu vile si case.

Dobrin Dancuta, unul dinre proprietarii care urmau sa fie afectati de aceasta hotarâre a atacat hotarârea de Consiliu Local prin care s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal, iar ieri a venit impreuna cu avocatul la sedinta pentru a vedea cum ii va fi solutionata plângerea.

Dupa ce au cerut explicatii lamuritoare, consilierii au decis sa ii dea câstig de cauza. Au admis plângerea lui, prin urmare proiectul de ridicare a unui bloc de locuinte in zona cade.

Consilierii trebuie sa anuleze proiectul de hotarâre prin care au aprobat PUZ-ul. Reprezentantul dezvoltatorului, arhitectul Cristian Lefter, a fost extrem de iritat de argumentele cetatenilor, aratând ca “proiectul respecta toate normele impuse de Planul General si acest lucru este garantat tocmai de autorizatia de constructie”, a argumentat acesta, fara folos insa pentru ca lucrurile au luat o turnura negativa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ