Marsul majoretelor, sarbatoare, bucurie, distractie. O noua promotie a Colegiului National „Gheorghe Vranceanu”, care acum a absolvit cei patru ani de liceu plini de rezutate bune, de adevarate performante in activitatile scolare si de amintiri frumoase, si-a luat ramas bun de la tot ce a insemnat viata de liceu.

Cele opt clase de a XII-a ale colegiului cu cei 243 de absolventi au iesit in strada, in traditionala de acum defilare, care s-a incheiat la Teatrul de Vara, unde s-a sustinut cursul festiv. „Ne despartim de o promotie cu totul deosebita, la fel ca si cele anterioare.

Le uram succes tuturor si incredere in fortele proprii. Suntem convinsi ca vor reusi peste tot si in tot ceea ce vor face”, a declarat prof. Gabriel Andrei.

Trei candidati la titlul de sef de promotie

Trei elevi absolventi ai colegiului au terminat cu media 10 pe linie. Un succes deplin, care ascunde ore de munca si ambitie. Bogdan Dumitriu (clasa a XII-a A), Teodora Costea (clasa a XII-a A) si Roxana Botezatu (clasa a XII-a G) sunt cei trei candidatii la titlul de sef de promotie 2014 „Vranceanu”.

Decizia finala va fi luata dupa examenul de bacalaureat, când cel mai bun va invinge. Alaturi de profesori si colegi, de parinti si invitati, cu totii si-au luat cu greu ramas bun, dar au promis ca vor merge inainte cu spiritul „Vranceanu”, mereu cel de neinvins.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE