La data de 05 mai a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii au fost sesizați despre faptul că într-un mijloc de transport în comun, care circula pe traseul 18 din Bacău s-a sustras un portofel de la o femeie.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat și condus la sediul unității de poliție persoana vătămată de 69 de ani și un bărbat de 43 de ani, din Bacău, bănuit de comiterea faptei.

Din verificările efectuate a rezulatat că la data de 05 mai a.c., în jurul orei 09:25, persoana vătămată a urcat într-un mijloc de transport în comun din staţia Piaţa Sud, iar la un moment dat a observat că poşeta îi fusese deschisă, iar din interior lipsea portofelul, în care se aflau 140 de lei și diferite înscrisuri. Persoana vătămată a cerut ajutorul şoferului pentru a nu deschide uşile, iar unul din călători a sesizat incidentul prin apel 112.

PUBLICITATE

Portofelul a fost recuperat, fiind găsit aruncat pe podeaua autobuzului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ