Locuitorii de pe strada Armoniei au solicitat in nenumarate rânduri ca pubelele de gunoi sa fie ingradite, motivând ca in zona accesul masinilor de colectare a deseurilor se face foarte greu, locul devenind rapid un focar de infectie.

“Am stat si trei saptamâni cu gunoiul sub geam. Este un focar de infectie. Stiu ca aleea este ingusta dar am facut solicitari macar sa ingradeasca pubelele ca sa nu fie imprastiat gunoiul”, ne-a sesizat I.F., care sta pe aceasta strada. Directorul Directiei Servicii Publice din cadrul Primariei, Gabriel Gritcu, sustine ca montarea modulelor de protectie se face in functie de urgente.

“Cu inchiderea toboganelor de la blocurile turn, ne-am concentrat atentia pe amenajarea unor locuri de depozitare a deseurilor acolo. Numarul de module este insuficient, motiv pentru care nu am onorat solicitarea. Cunosc situatia de pe Armoniei, dar deocamdata nu putem amplasa acolo astfel de module”, arata Gritcu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Ce vad acolo e parfum. Incercati str. Frasinului dupa amiaza dupa ora 14. Pentru deplasarea la fata locului in vederea documentarii recomand calduros masca de gaze. Sa nu uit: am facut nenumarate petitii in scris la primarie sa schimbe pubelele, sa monteze module de protectie etc. Reactia primariei este zero barat, iar situatia treneaza de ANI de zile. Prosti sunt aia care locuiesc si platesc TAXE in Bacau (era sa scriu Buhusi).

  2. Totusi cetatenii aia de ce parcheaza masinile pe unde vor? Pe unde naiba sa intre masina de la SOMA? sa zboare pe deasupra?
    Tarcurile nu sunt o solutie deoarece boschetarii cauta prin tomberoane. Solutia este aplicarea prevederilor legale de catre puturosii de la politia locala

  3. Veniti la Kaufland pe Nicu Enea ,in zona pe unde intra masinile la receptia marfa ,langa blocul portocaliu este instalat tarcul pt gunoi si 2 incinte pt materiale reciclabile.Sa vedeti ce este dimineata acolo dupa ce au trecut “cautatorii de comori ” tuciurii ! Mizerie totala Suntem intradevar un oras MIZERABIL ! Intr-o zi toata strada era plina de pet-uri iar domnul Scripat fost prefect facea slalom ca sa arunce gunoiul pa tomberon ! Chiar nu se gaseste o modalitate de a opri tiganimea care cauta comori prin tomberoane ? Burtosii dela asa zisa Politie Locala ce fac ?

  4. Locatarii din zona unde sa parcheza ???? Ar fi normal sa existe un program de ridicare a gunoiului,pe care locatarii l-ar respecta.
    In cel mai bun caz gunoiul se ridica odata pe saptamina

LĂSAȚI UN MESAJ