Echipa Crucii Roșii, filiala Bacău, a distribuit pachetele alimentare pentru cele 60 de persoane vârstnice din localităţile Onești, Buhuși, Comănești, Slănic Moldova și Târgu Ocna aflate în evidența organizatiei.

Este vorba despre 12 beneficiari în fiecare dintre oraşele menţionate – persoane în vârstă, fără sprijinul familiei şi lipsite de posibilităţi financiare.

“Prin implementarea Proiectului “O viață demnă pentru bunicii noștri”, ce se va derula până în luna noiembrie a acestui an, ne propunem îmbunătățirea calității vieții pentru persoane vârstnice, aflate la limita subzistenței. Proiectul este finanțat de către Consiliul Judeţean Bacău şi de către Crucea Roșie Bacău, iar beneficiarii au fost stabiliţi în colaborare cu autorităţile locale” – se arata intr-un comunicat primit la redactie.

PUBLICITATE

Pe lângă distribuția de pachete alimentare, ce conțin alimente de bază – orez, ulei, mălai, făină, conserve de multe feluri, dulceață, paste, dulciuri, etc, precum şi produse de igienă personală, echipa Crucii Roşii Bacău se deplasează la domiciliul vârstnicilor pentru a ajuta la curățenie, pentru a plăti diferite utilități, pentru a face cumpărăturile sau pentru a petrece timp împreună.

“Ne bucurăm că putem astfel contribui astfel la îmbunătățirea calității vieții acestor bunici, cu care viața nu a fost foarte darnică, şi că în anul 2016 avem posibilitatea să susținem, cu ajutorul Consiliului Judeţean Bacău, un număr de 60 de persoane din judeţ” – se arata in incheierea comunicatului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ