Cora România continua sa se implice activ in promovarea educatiei in rândul tinerilor. Astfel, pentru al patrulea an consecutiv, compania pune la dispozitie 2% din sumele obtinute din vânzarea produselor marca proprie in luna august pentru achizitionarea de rechizite si material didactic pentru copiii defavorizati de la sate.

„Noi, la Cora, sprijinim educatia pe care o consideram o conditie esentiala pentru progres. Din pacate, sunt familii care nu isi permit sa isi trimita copiii la scoala, din cauza dificultatilor materiale. Pentru al patrulea an consecutiv, toate hipermarketurile Cora din România le fac cadou copiilor din satele invecinate ghiozdane complet echipate.

Asa intelegem sa ne implicam in viata comunitatilor unde activam si sa ne oferim sprijinul”, a spus Thierry Destailleur, director general de exploatare al Cora România. Punctul culminat al campaniei a fost prima zi de scoala, când directorii magazinelor Cora au mers impreuna cu membri ai echipelor Cora in scolile alese si le-au oferit personal copiilor ghiozdane.

PUBLICITATE

„Am mers cu emotie si noi la scoala si am oferit copiilor celor 5 unitati de invatamânt din comuna Saucesti un mic cadou care speram sa ii ajute sa inceapa scoala cu dreptul”, a declarat si Catalin Ismana, directorul Cora Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Felicitari Cora ! In sfarsit o gandire normala: fara educatie nu poate exista progres !!! Este singurul supermarket care se implica in viata comunitatii bacauane !

  2. Nu sunt singurii care ajuta scolile!
    Sumele pe care le aloca pentru rechizitele de inceput de an sunt infime fata de alte companii care au finantat scoli si gradinite!
    Sunt promovati de jurnalisti cei de la Cora.

LĂSAȚI UN MESAJ