Poliţişti din județul Bacău au efectuat, în cursul zilei de ieri, 70 de controale, în cadrul acţiunii pentru prevenirea şi descurajarea evaziunii fiscale în domeniul achiziţiei şi comercializării de legume şi fructe.

La data de 2 aprilie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au continuat acţiunile desfăşurate pentru verificarea respectării legislaţiei în domeniul achiziţiei şi comercializării legumelor şi fructelor.

Poliţiştii au executat 70 de controale la 51 de societăţi comerciale, precum şi la 46 de persoane fizice.

PUBLICITATE

Poliţiştii au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare totală de 28 250 de lei.

De asemenea, poliţiştii au confiscat 1560 kg. de legume şi fructe, în valoare totală de 1670 de lei.

Reamintim că, activităţile desfăşurate de Poliţia Română se înscriu în planul de acţiuni la nivel naţional, dispus de Șeful Poliției Române, pentru perioada 2 – 9 aprilie a.c., pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, premergător Sărbătorilor de Paşti, cu preponderenţă a celor de evaziune fiscală.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. poate controlati un pic si ,,clica ” de hoti de la administratia pietelor coordonata de directorul busuioc.la tirgul serbanesti se iau banii pe taxe dar nu se dau bilete.

  2. Sunt sigur ca ciorile din cele 2 mari piete nu au fost afectate. Controalele sunt facute pt amarati, nu pt ce care cotizeaza la vilele din Lilieci si Hemeiusi.

LĂSAȚI UN MESAJ