Pentru a doua oara in acest an, notarii din toata tara vor acorda gratuit consultanta de specialitate celor interesati. Activitatea, derulata la nivel national cu ocazia „Zilei Portilor Deschise”, se va desfasura in ziua de sâmbata, 17 octombrie, intre orele 9.00 si 13.00, la sediile principale si sediile secundare judetene.

La nivel local, evenimentul va avea loc in patru locatii ale Camerei Judetene a Notarilor Publici Bacau, respectiv in Bacau, str. Vasile Alecsandri nr. 64, la Onesti, la Biroul Individual Notarial Vrânceanu Constantin, din str. Marasesti, nr.10, ap. 118, la Roman, la Biroul Individual Notarial Tanase Adrian Alin, din strada Piata Roman Voda, nr. 5 si la Piatra Neamt, la Biroul Individual Notarial Dascalu Oana din strada Dobrogeanu Gherea, nr. 4, sc. B, ap. 16.

„Continuam si in aceasta luna cu proiectul initiat in primavara, tocmai pentru ca, la prima editie, am inregistrat un real interes din partea cetatenilor. Tocmai de aceea, de data asta au fost desemnati doi notari si la Roman, cu toate ca nu avem sediu secundar.”
Stefan Isache, presedintele Camerei Notarilor Publici Bacau

PUBLICITATE

Asadar, cei care le vor trece pragul notarilor in prima zi de weekend, vor putea fi consiliati, fara a fi taxati, in probleme ce tin de procedura succesorala notariala, lichidarea pasivului succesoral, procedura divortului, redactarea înscrisurilor cu continut juridic, autentificarea înscrisurilor, legalizarea copiilor de pe înscrisuri, efectuarea si legalizarea traducerilor, eliberarea de duplicate de pe acte, numirea custodelui sau a curatorului special, primirea în depozit a bunurilor, a înscrisurilor si a documentelor prezentate de parti, precum si a sumelor de bani, a altor bunuri, înscrisuri sau documente gasite cu ocazia inventarului succesoral.

„Dupa cum se poate lesne observa, vom da consultatii tehnice din aproape intreaga materie notariala. Am ales aceasta vasta tematica stiind ca, practic, de asta are nevoie lumea, sunt probleme din viata cetateanului”, a completat Stefan Isache. Camera Notarilor Publici din Bacau este o organizatie profesionala care reuneste 105 notari publici din raza judetelor Bacau si Neamt.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Am un prieten care vrea sa meargă in Grecia parintii lui nu sunt căsătoriți iar de tatal lui nu mai stie nimic si el e trecut pe numele tatal lui sau si mama lui are grija de el…
    daca nu are ambii părinți are voie mama lui procura??

LĂSAȚI UN MESAJ