Acuzatiile tot mai grave ale Alinei Gorghiu, liderul PNL, la adresa premierului Victor Ponta, presedintele PSD, nu puteau ramâne fara ecou in teritoriu.

In Bacau se astepta de mult o schimbare caci la vârful Consiliului Judetean se afla si un liberal, desi USL s-a destramat din februarie 2014. E vorba de Claudiu Nastasa (foto), PNL, vicepresedinte, care face echipa, culmea, cu doi social-democrati: Dragos Benea, presedinte, si Ionel Floroiu, vicepresedinte.

Intrebat daca pregateste aceasta schimbare, Dragos Benea a raspuns: “Eu nu schimb pe nimeni, dar e posibil sa se contureze o majoritate in CJ pentru sustinerea unui vicepresedinte UNPR.”

Nu am reusit sa-l contactam pe Claudiu Nastasa, dar e de presupus ca nici liberalii nu mai sunt interesati de aceasta functie.

Pâna acum repartizarea sumelor destinate echilibrarii bugetelor locale se facea la Consiliul Judetean, asadar era important pentru PNL sa detina functia de vicepresedinte si sa aiba un cuvânt de spus in favoarea primarilor liberali, la negociere.

Din 2015, primarii primesc bani direct de la Guvern, deci functia aceasta nu mai conteaza asa de mult pentru partid.

In CJ Bacau sunt doar doi UNPR-isti, Vasile Isvoran si Gabriel Casaneanu, prin urmare unul dintre ei va fi vicepresedinte.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. pnl-isti,stati linistiti,nu-i nici o pierdere .acest neica nimeni trebuia sa dispara de mult din conducerea cons judetean.nu e in stare de nimic si nu a ajutat cu nimic partidul .a facut doar deservicii pnl-ului.este cirtita lui stavarache in relatia cu benea. cit despre opozitie politica in cons judetean ce sa mai zicem.este o.cu slugoi gen bondor,ocheanatu,draganuta, pislaru olaru,benea jubileaza.pnl-isti treziti-va.

  2. Cei care, in ziua depunerii motiunii de cenzura au sarbatorit implinirea a 145 de ani de la infiintarea adevaratului PNL,ar trebui sa aiba mare grija in ce priveste stocul de hartie igienica,s-ar putea,sa aiba mare nevoie de ea,nu peste mult timp!!

LĂSAȚI UN MESAJ