Vineri, 5 iunie a.c., în Parcul Cancicov din municipiul Bacău, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Bacău și Palatul Copiilor Bacău, a organizat faza județeană a Concursului Național de educație rutieră “Cupa DHS”.

Concursul are ca scop promovarea unui mod de viață sănătos prin mișcare, însușirea corectă a regulilor de circulație, respectarea acestora și prevenirea accidentelor de circulație în rândul elevilor.

La startul competiției s-au aliniat 13 echipe formate din 52 de elevi de gimnaziu, care și-au arătat cunoștințele de legislație rutieră combinate cu îndemânarea în manevrarea bicicletei.

PUBLICITATE

La finalul concursului au fost acordate premii și diplome cu suportul financiar al Societății Eurosport DHS Deva.

La faza națională a competiției, care se va desfășura la Sibiu în perioada 3-6 iulie a.c., județul Bacău va fi reprezentat de echipa palatului Copiilor Bacău, căștigătoare a etapei județene.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ