Elevii de la Scoala Gimnaziala nr.10 Bacau, coordonati de profesor Marinela Potârniche, inspector scolar de specialitate Arte, au participat la un proiect inedit – un concert educativ, organizat de Filarmonica “Mihail Jora” Bacau, stagiunea 2013-2014.

Astfel, 350 de elevi de gimnaziu, din clasele a V-a pâna la a a VIII-a, insotiti de profesorii diriginti, au fost miercuri seara la primul lor concert sustinut la Ateneu. In program au fost Georges Bizet – Preludiu la opera “Carmen”, Constantin Dumitrescu – “Dans taranesc”, Giuseppe Torelli – Concert pentru trompeta si orchestra – solist Horez Iulian, Johannes Brahms – Dans maghiar nr.5, Johann Strauss – Polka “La vânatoare”, Andrey Rubtsov – Concert pentru oboi si orchestra – solist Mardarescu Nicu, Johann Strauss – Polka “Tritsch Tratsch” si Johann Strauss – Polka “Tunete si fugere”.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ