Scoala gimnaziala nr. 2 Oituz/Foto: Ramona Ionescu

Sâmbata, 16 mai 2015, intreaga suflare a comunei Oituz va fi in sarbatoare. Comunitatea locala sarbatoreste 150 de ani de la infiintarea primei scoli in comuna Oituz.

Cu aceasta ocazie, autoritatile au pregatit o serie de manifestari cultural-artistice care vor avea loc in comuna Oituz, incepând cu ora 8. Invitatii la eveniment vor fi asteptati la scolile gimnaziale din comuna unde vor face un tur de vizitare al acestora, dupa care se vor deplasa la Caminul Cultural Oituz unde va avea loc intâlnirea cu oficialitatile comunei.

Adunarea festiva dedicata implinirii a 150 de ani de la infiintarea primei scoli oituzene se va desfasura intre orele 10 si 13, timp in care vor sustine alocutiuni Ion Osolos, primarul comunei Oituz, prof. Anca Constantinescu si Emil Ganea, inspectori scolari in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Bacau (ISJ), Gheorghe Oprea – consilier local, directori de scoli si reprezentantul elevilor.

PUBLICITATE

In cadrul evenimentului se vor inmâna diplome jubiliare, se va tine un TE DEUM pentru cei plecati la cele vesnice, iar in incheiere, participantii pot viziona un program artistic prezentat de formatiile elevilor. Manifestarile vor avea o mare incarcatura emotionala, pentru ca invitatii vor avea ocazia sa depene amintiri despre anii petrecuti la scolile din Oituz.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ