Colegiul National Pedagogic “Stefan cel Mare” Bacau a intrat in rândul unitatilor de invatamânt bacauane care au titlul de “Scoala europeana”. Dosarul depus de conducerea liceului la Directia Generala de Educatie si Invatare pe tot Parcursul Vietii din Ministerul Educatiei a fost declarat câstigator, alaturi de alte 63 de dosare depuse de mai multe colegii din intreaga tara. Competitia pentru obtinerea certificatului “Scoala Europeana”, lansata de Ministerul Educatiei ca semn al recunoasterii contributiei scolilor românesti la sprijinirea

eforturilor României de integrare in Uniunea Europeana, este deja la a X-a editie. Aceasta se adreseaza tuturor unitatilor de invatamânt preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale. Odata obtinut, certificatul de “Scoala Europeana” este valabil pentru o perioada de trei ani, dupa care scoala trebuie sa candideze din nou pentru a reconfirma titlul obtinut.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ