În zona moinesteano-comanesteana, bacalaureatul a fost marcat de coincidente cel putin stranii, zic unii. Patru dintre membrii comisiilor de bacalaureat au fost întrebati, în fel si chip, ce si cum, de echipaje ale politiei rutiere. Trei dintre acestia au fost amendati de catre politisti. Din câte stim, unii îi vor chema pe politisti în instanta. Un presedinte al comisiei de bacalaureat a avut parte de un tratament special: un candidat la bacalaureat, emotionat, probabil, de prezenta politistilor în zona, a intrat pur si simplu în masina acestuia. Presedintele se afla în trafic si circula regulamentar. Pâna si politistii si-au dat seama de asta. Coincidenta, va asiguram, desi stranie de tot, a fost întâmplatoare. Astrele care guverneaza circulatia/reglementarea circulatiei rutiere în zona s-au miscat pe orbite ciudate, ne-a soptit un expert astrolog.

Eu, aflându-ma în zona, într-una din comisiile de bacalaureat, cunoscând intentiile politistilor (de a gestiona cu responsabilitate traficul în zona), am circulat mereu per pedes, numai si numai pe trotuar. Nu am îndraznit sa traversez strada, nici macar pe zebra. Mai mult, întrucât am pasul foarte iute, mi-am temperat viteza de pieton, ca nu cumva politistii sa ma surprinda cu vreun fel de radar pietonal, care ar fi putut fi inventat/utilizat în zona. Mi-a venit greu, dar am scapat basma curata.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ