In perioada 19-23 august, Asociatia Lumina organizeaza, pentru al treilea an consecutiv, “Clubul de vacanta”. Centrul care va gazdui acest eveniment este “Hospice Casa Albert”, din Luncani, Bacau. In fiecare zi, 19 copii se vor putea bucura de jocurile organizate in aer liber, terapie in gradina senzoriala si hidroterapie.

Copiii si tinerii beneficiari ai centrului de zi “Albert” vor fi intâmpinati atât de voluntari români de la liceele din Bacau, cât si de voluntari englezi. Este primul an in care un grup de sase tineri din Marea Britanie ramâne alaturi de asociatie intreaga vara si participa la lectii de limba romana.

Celelalte grupuri de voluntari stau, pe rând, câte o saptamâna. Asociatia Lumina a fost înfiintata în 1999 de catre Fundatia „Cry in the Dark” din Marea Britanie si ofera îngrijiri paliative copiilor si tinerilor adulti diagnosticati cu o boala incurabila.

PUBLICITATE

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ