Poliția Municipiului Bacău a fost sesizată la data de 24.08.2013 despre faptul că pe strada Izvoare din municipiul Bacău s-a produs un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție rutieră care a identificat autoturismul în cauză precum și pe Andreea C., de 19 ani, din municipiul Bacău. Aceasta a declarat, atât verbal cât și în scris faptul că a condus autoturismul în cauză și a intrat în coliziune cu gardul imobilelor numărul 73 și 75 de pe strada Izvoare.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului și a gardurilor celor două locuințe, fără a exista victime omenești.

PUBLICITATE

Tânăra în cauză a fost sancționată contravențional pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum conform art. 123, litera f din HG 1391/ 2006, cu amendă în valoare de 480 lei.

Ulterior, la data de 27.08.2013, Andreea C. a depus o sesizare la sediul Poliției Municipiului Bacău despre faptul că a fost nevoită să declare că a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier produs la data de 24.08.2013, în realitate acesta fiind condus de către Cătălin L., de 26 de ani, din Bacău.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, astfel încat față de Cătălin L. Constantin se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deține permis de conducere și distrugere din culpă, iar față de Andreea C. se efectuează cercetări sub aspectul săvârțirii infracțiunii de fals în declarații.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ