10 tineri creativi, isteti si dornici de distractie au câstigat câte un loc in cea mai frumoasa Tabara Coolturala BookLand, in urma concursului care i-a provocat sa scrie câte un eseu despre cel mai frumos vis al lor.

Adolescentii vor merge in tabara din Valea Lotrului, in perioada 20 – 27 iulie, ca sa se bucure timp de o saptamâna de zeci de activitati interactive, socializare, sanatate fizica ti mentala , dar si sa cunoasca artisti, scriitori, actori sau oameni de afaceri.

Printre cei 10 câstigatori din toate colturile tarii, Vaslui, Iasi, Craiova, Târgoviste, Sibiu, Falticeni sau Pitesti, se numara si Stefana Borceanu din Bacau, de la Colegiul „Mihai Eminescu”.

PUBLICITATE

„As crea o lume mai fireasca, dupa parerea mea, care poate unora li s-ar putea parea plictisitoare. In aceasta lume nu ar exista minciuni, frustrari, suparari si pereti dupa care oamenii sa se ascunda. In lumea aceasta pe care mi-am imaginat-o, nu exista minciuni, injurii, urâtenie; toti ar fi mai sinceri, macar cu aproapele lor.”
Stefana Borceanu

BookLand a luat nastere in urma cu trei ani, ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala, vizitând in 3 ani peste 40 orase si fiind activ peste 600 zile. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit deja extensii naturale ale brandului


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ