22 mai 2024
HomeEvenimentCe se întâmplă cu Rezerva de Apă?

Ce se întâmplă cu Rezerva de Apă?

Azi-noapte, locuitorii orașului Bacău au fost din nou afectați de o avarie majoră a conductei  care alimentează orașul, generând o criză a aprovizionării cu apă în oraș. Mulți cetățeni se întreabă de ce nu se utilizează Rezerva de Apă a orașului pentru a face față acestei situații de urgență.

Rezerva de Apă a orașului Bacău a devenit subiect de dispută după ce Compania de Apă a refuzat să o receptioneze, susținând că nu este operațională. Această decizie a stârnit critici din partea comunității locale și a adus în discuție utilitatea și starea de funcționare a acestei rezerve de apă de mare capacitate.

În pofida presiunilor publice, Primăria Bacău nu a făcut încă nicio declarație oficială cu privire la utilizarea Rezervei de Apă în gestionarea crizei actuale. Cu toate acestea, mulți locuitori și activiști susțin că este necesar să se clarifice starea și utilitatea Rezervei de Apă pentru a asigura aprovizionarea orașului în cazuri de urgență, precum cea de acum.În timp ce Bacăul se confruntă cu restricții de apă și îngrijorări cu privire la infrastructura sa de aprovizionare cu apă, întrebările legate de Rezerva de Apă rămân fără răspuns, iar comunitatea așteaptă să vadă care va fi următorul pas al autorităților în gestionarea acestei situații de criză.

FOTO: Primăria Mărgineni

Alte titluri
Alte titluri

Ultimele știri