* la un an de la demararea lucrarilor de modernizare a retelelor de termoficare racordate la punctul termic nr. 11, strazile Panselelor, Carpati si Violetelor revin la starea de normalitate * aleile dintre blocuri au fost refacute, trotuarele si-au reluat utilitatea, iar spatiile verzi au fost reamenajate in mare parte

Zilele trecute se muncea la foc continuu pe strazile amintite. Unii maturau, altii asfaltau, altii sadeau gard viu acolo unde acesta a fost escavat, iar in canalele-camin se faceau ultimele retusuri. Dintre toate acestea, pe locatarii din zona i-a bucurat cel mai mult asfaltul proaspat turnat (pe bucati) acolo unde au fost facute sapaturi.

Constructorul s-a ingrijit totodata de aleile pietonale, pe care le-a betonat, urmând sa toarne si pe ele asfalt, atunci când vremea va permite acest lucru. Forfota dintre blocuri trada incheierea lucrarilor, iar reprezentantii asociatiilor de proprietari rasuflau usurati. „Faptul ca se lucreaza ne multumeste deopotriva pe toti. Constructorul are ca obligatii in contract readucerea spatiului la starea initiala, iar acest lucru s-a intâmplat in câteva zone.

Proprietarii au indurat un an de zile zgomotul de santier si mizeria, desi mai avem foarte putini consumatori Thermoenergy in asociatie, care ar beneficia pe viitor de serviciile acestui furnizor”, spune Elena Damian, administrator la Asociatia de proprietari nr. 78.

„Cartierul incepe sa-si recapete aspectul de altadata. Unii proprietari au inceput deja sa-si amenajeze spatiul de lânga bloc, iar constructorul a plantat gard viu. Speram ca in scurt timp sa revenim la normalitate”, declara Mioara Novacovschi, administrator la Asociatia de proprietari nr. 25
Reprezentantii asociatiilor din zona spera ca Directia de Servicii Publice sa le ofere sprijinul la reamenjarea spatiilor verzi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ