Absolventii de liceu care au dat examenul de bacalaureat isi pot vizualiza lucrarile scrise. Pentru acest lucru, cei doritori trebuie ca intre 16 si 17 iulie sa depuna la Inspectoratul Scolar o cerere, intre orele 10.00 – 14.00.

Inspectorul scolar general avizeaza aceste solicitari si va desemna doi inspectori scolari ce se vor ocupa de procedurile in sine.

“Vizualizarea lucrarii de catre candidatii care au sustinut examenul de bacalaureat, sesiunea 2013, se va face numai dupa ce au semnat un angajament ca nu vor efectua inscrisuri sau modificari pe lucrare, nu vor distruge lucrarea si nu o vor fotocopia.

Aceste vizualizari se fac in ziua de 19 iulie, de la ora 10.00, la sediul Inspectoratului Scolar”, a explicat inspector scolar general, prof. Theodora Sotcan.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ