– demonstratiile militare, prezentarea de armanent si tehnica militara si nelipsita fasole cu ciolan vor face deliciul manifestarilor dedicate Zilei Armatei – majoritatea activitatilor vor fi concentrate la Centrul de Afaceri si Expozitional “Mircea Cancicov”, acolo unde se va desfasura Expo Militar, in perioada 23 – 25 octombrie 2015

Evenimentul “Expo Militar” organizat de Garnizoana Bacau si CAEx Bacau prezinta publicului interesat oameni si dotari din sistemul national de aparare, ordine publica si siguranta nationala. Manifestarea reuneste cel putin 14 unitati militare si organizatii, iar fiecare dintre cei aflati la standurile de prezentare vor fi la dispozitia vizitatorilor.

Bacauanii vor avea acces la standurile cu armament si tehnica militara si vor putea asista la exercitii demonstrative sustinute de militari si fortele de interventie implicate. Cei interesati sa asiste la aceste manifestari se pot deplasa la Centrul de Afaceri si Expozitional “Mircea Cancicov”, situat pe DN 11, la iesirea din Bacau spre municipiul Onesti.

Programul de vizitare este vineri intre orele 11 si 18, sâmbata de la 10 la 18, iar duminica in intervalul orar 10 – 16. Cei care aleg transportul public pentru a ajunge la CAEx pot opta pentru linia interna nr. 3, cu plecare din FNC, de la orele 9.50, 11.00, 10.10, 13.30, 14.30, 15.40 sau pot merge cu linia externa Autogara – Luizi Calugara.

PUBLICITATE

De Ziua Armatei, asa cum este traditia, participantii la manifestari vor avea posibilitatea sa guste din celebra fasole cu ciolan pregatita de maestri bucatari.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ