Luni, 15 iulie a.c., la ora 11.16, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în municipiul Bacău, strada Miron Costin, pentru transportul unei persoane supraponderale în vârstă de 70 de ani.

Pacienta a fost transportată de către pompierii militari, de la etajul IV al imobilului unde locuia, la o ambulanţă aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău.

La ora 19.59, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Oneşti s-a deplasat în municipiul Oneşti, strada George Călinescu, pentru transportul unei persoane supraponderale în vârstă de 65 de ani, de la etajul IV al imobilului unde locuia, la o ambulanţă aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ