Zilele la rând, echipaje ale Politiei Rutiere au fost solicitate sa intervina in cartierul Aviatorilor pentru a fluidiza traficul auto, in vecinatatea sediului Evidenta Populatiei. Aglomeratia si blocajele frecvente se datoreaza numarului mare de persoane care doresc in aceasta perioada sa-si schimbe cartea de identitate, pasaportul, sa radieze sau sa inmatriculeze o masina, fie sa transcrie documente personale dobândite in strainatate.

Vremea ploioasa nu le-a incurcat planurile stranierilor, drept pentru care ghiseele functionarilor publici au fost la fel de aglomerate ca in restul zilelor. Copii, parinti sau bunici, oameni de toate vârstele, se perindau pe holurile institutei intr-un du-te vino continuu. Lucrurile se miscau de la sine pentru ca atât la Serviciul Buletine, cât si la Serviciul Pasapoarte, dosarele se depun pe baza de programare si bon personalizat, eliberat de ofiterul de serviciu. Situatia este tinuta sub control cu ajutorul jandarmilor care asigura ordinea in incinta institutiei si in imprejurimi. Când drumurile devin prea inguste si parcarile neincapatoare, fortele de ordine solicita interventia colegilor de la circulatie si a agentilor locali.

„Daca toti soferii ar respecta semnele de circulatie si ar parca in locurile special amenajate, nu ne-am mai confrunta cu astfel de situatii. Toti vor sa ajunga cu masina pâna in fata institutiei, daca se poate, chiar pâna la scara, fara a mai tine cont de nevoile celorlalti”, spune Toader Burghelea. Pe fondul nervilor intinsi la maxim, soferii isi impart sudalme si recomandari.

PUBLICITATE

„Sunt locuri de parcare suficiente pe strazile din apropiere si chiar in parcarea ecologica de pe strada Aviatorilor. Faci doua minute pâna la Evidenta Populatiei si scapi si de grija ca iti atinge careva masina in inghesuiala asta. Multi parcheaza de-a curmezisul pe strada principala, masinile de marfa care au treaba in zona nu au loc sa se strecoare, taxiurile fac statie la intrarea principala si asa apare haosul. In perioada aceasta, cât este aglomerat, ar fi tare bine sa fie in permanenta un politist in zona care sa dirijeze circulatia”, declara Marius Pricop, conducator auto. Dupa ce traficul a revenit la normal, echipajul de politie a parasit zona.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Echipajele politiei rutiere ar mai trebui sa lase “boschetii” si sa fluidizeze traficul absolut infernal din zona Narcisa. Zilnic incepand cu ora 9 si pana dupa-amiaza inspre orele 18 ambele sensuri sunt blocate iar cei care doresc sa iasa de pe stazi secundare claxoneaza pana li se topesc dispozitivele…..

LĂSAȚI UN MESAJ