Polițiștii au depistat în urma cercetărilor efectuate un tânăr de 24 de ani și un minor de 15 ani, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări a rezultat că în noaptea de 04.04.2015, în jurul orei 23.00, cei doi, după ce au consumat băuturi alcoolice la mai multe baruri de pe raza comunei Blăgeşti, s-au deplasat la locuința unui bărbat din comună și din fântâna din curtea gospodăriei tânărul de 24 de ani a sustras o pompă submersibilă, în valoare de 1500 de lei.

Faţă de cei doi s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecatoria Buhuşi cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ