Ieri, la ora 19.20, Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată de un bărbat de 81 de ani din municipiul Bacău, cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea locuinţei sale, a fost agresat fizic de nepotul său, care locuieşte în acelaşi imobil.

În baza celor sesizate, la faţa locului a fost dirijată o patrulă auto mixtă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie, care a identificat atât persoana vătămată cât şi pe nepotul victimei. Acesta din urmă, un bărbat de 37 de ani, din mun. Bacău, a fost condus la sediul Secţiei 2 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor.

Din verficările efectuate, a rezultat faptul că în timp ce persoana vătămată se afla în curtea imobilului unde domiciliază, pe fondul unor discuţii contradictorii dintre acesta şi nepotul său, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost lovit cu un corp contondent în zona capului. Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Bacăua – Unitatea Primiri Urgenţe, fără a rămâne internat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ