Miercuri, 21 octombrie 2015, grupurile de inițiativă Bacăul Civic și Băcăuanii vor piste pentru biciclete invită băcăuanii să ceară demisia primarului Romeo Stavarache, condamnat marți la 3 ani de închisoare cu suspendare, în cadrul unui protest care va avea loc începând cu ora 19:00, pe trotuarul de lângă fosta clădire a Bibliotecii Județene, situată vizavi de Hotel Decebal, imobil ce găzduiește noul birou al edilului.

Considerăm că un condamnat penal nu ne reprezintă și că nu mai putem lăsa orașul în care trăim pe mâinile unui hoț dovedit, tocmai de aceea miercuri ieșim din casă pentru a cere demisia de “onoare” a lui Romeo Stavarache. Ar fi un gest absolut normal într-un oraș european!

Cristian Ghingheș, inițiator

PUBLICITATE

Partidul M10 cere demisia primarului

“Stavarache Romeo trebuie să-și dea demisia imediat din funcția de primar al municipiului Bacău în urma publicării sentinței privind faptele de corupție comise de acesta, conform dosarului nr. 1590/110/2014 aflat pe rolul tribunalului Bacău” – se arata intr-un comunicat primit la redactie.

“Prin sentința publicată se confirmă existența faptelor pentru care condamnatul Stavarache Romeo este acuzat, se confirmă corupția în care se află conducerea municipiului Bacău, situație extrem de daunătoare funcționării normale a unei primarii. Condamnatul Stavarache Romeo trebuie să își asume responsabilitatea în fața băcăuanilor și a justiției pentru faptele sale, demisia unui primar in funcție, condamnat pentru fapte de corupție, este indiscutabilă.

Condamnatul Stavarache Romeo sfidează Justiția și cetățenii municipiului Bacău invocând faptul că sentința nu este încă definitivă. Orice zi cu un condamnat penal in fruntea primariei municipiului Bacău stigmatizează întreaga conducere a orașului și pune într-o lumină proastă toți cetățenii municipiului Bacău” – se mai spune in comunicatul semnat de Mihai Platon, președinte Partidul M10 – Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

15 COMENTARII

  1. Sigur vin si eu si mai iau pe cativa cu mine.
    Normal ca trebuie sa ne organizam macar acum in al doisprezecelea ceas.
    Daca el nu are demnitatea de-a o face atunci il dam noi jos, ca doar tot noi l-am ales.

LĂSAȚI UN MESAJ