Conductele au cedat in curte la Directia Judeteana de Drumuri/Foto: Ramona Ionescu

O avarie aparuta la reteaua primara de distributie a agentului termic ii lasa fara apa calda pe bacauanii care locuiesc in cartierul Bistrita Lac. Sunt afectati consumatorii racordati la puntele termice nr. 40, 41 si 43.

Conducerea Thermoenergy Group SA Bacau spune ca avaria a fost identificata in curtea Directiei Judetene de Drumuri, iar in vederea remedierii ei a fost sistat agentul termic.

“Cel mai probabil, furnizarea va fi reluata pe 4 octombrie 2015. Echipele de interventie actioneaza in vederea reluarii furnizarii de apa calda cât mai repede cu putiinta si in situatia in care lucrarile vor fi finalizate inainte de termenul prevazut vom relua furnizarea energiei termice”, declara Radu Cristian Palade, director general la Thermoenergy Group SA Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Sunt unul din locatarii acestei zone si sunt furat pe fata;Daca agentul termic nu se furnizeaza asa cum reiese din aceasta stire si implicit reiese si din starea de fapt….atunci de ce mai sunt trimise facturile de plata!?????Perioada lipsei de apa calda este mult mai mare…inclusiv sfarsitul lunii septembrie ne-a creeat privilegiul de a sta fara apa calda ….dar ne trec caldurile cand vedem ca facturile curg in continuare!Sa nu mai spun ca pe o luna obisnuita consumul unei familii este cuprins intre 6 si 10 mc.—–aceiasi consum inclusiv la familia mea, dar pe luna septembrie cand nu a fost apa calda mai mult de 4-5 zile——–hopa—-consumul meu e de 25 de mc.Asta inseamna ca pe luna octombrie o sa fie de 50mc. chiar daca apa nu exista??????????

LĂSAȚI UN MESAJ