La primul Congres al Partidului Miscarea Populara desfasurat sâmbata, 7 iunie 2014, la Sala Parlamentului din Bucuresti, Filiala PMP Bacau a fost reprezentata de o delegatie formata din 19 membri si condusa de deputatul Valerian Vreme, presedintele PMP Bacau.

Nu mai putin de patru dintre liderii bacauani au fost alesi in structurile de conducere ale PMP: deputatul Valerian Vreme va ocupa functia de secretar executiv in cadrul Departamentului pentru Relatii Internationale, Vasile Gherasim, vicepresedinte PMP Bacau, a fost ales secretar executiv in cadrul Departamentului pentru Strategii si Relatii Politice, Paul Toderica, secretar general PMP Bacau a fost ales membru in Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate, alaturi de Nicolae Enache, presedintele PMP Sascut.

De asemenea, Gabriel Berca a fost ales vicepresedinte pe probleme de administratie, in cadrul boardului Partidului Miscarea Populara. « Câstigarea alegerilor prezidentiale din toamna acestui an si a alegerilor din 2016 sunt cele mai importante obictive ale Partidului Miscarea Populara, care isi propune sa devina principalul partid politic de centru dreapta din România », a declarat deputatul Valerian Vreme, presedintele PMP Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Cand ziceam ca noi suntem cei proveniti din strana bisericii, ne-am pomenit cu prostituate, pe post de maicute,
    Cu un asemenea presedinte, in mod cert, PMP se va ingropa singur.

LĂSAȚI UN MESAJ