În ziua de 03.04.2016, în jurul orei 20.00, pe timpul unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în municipiul Bacău, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine şi siguranţă publică au observat , în zona staţiei de autobuz „Orizont”, un grup de cinci tineri care pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi a consumului de băuturi alcoolice, s-au încăierat, lovindu-se reciproc.

Jandarmii au intervenit imediat şi i-au oprit pe făptuitori; au fost identificaţi, fiind vorba despre : Sorin S. de 30 de ani din municipiul Bacău, Istrate S. de 35 de ani din localitatea Săvineşti judeţul Neamţ, Nicuşor S. de 28 ani din municipiul Bacău, Andrei C de 22 de ani şi Mihai C de 27 de ani din localitatea Vultureni judeţul Bacău; în urma acestei altercaţii niciuna din persoanele implicate nu a necesitat îngrijiri medicale.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secţiei 1 Poliţie Bacău pentru audieri şi continuarea cercetărilor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ