Locatarii cer schimbarea presedintelui/Foto: Ramona Ionescu

Tipete, urlete si avalansa de acuzatii la adresa conducerii Asociatiei de proprietari nr. 60 din municipiul Bacau. Scandalurile se tin lant pentru ca locatarii spun ca sunt nemultumiti de conducerea asociatiei din cauza facturilor “umflate” nejustificat la intretinere, iar presedintele si administratora nu se implica in rezolvarea problemelor ridicate de locatari. Spiritele s-au incins din nou, pentru ca locatarii din blocul nr. 1 spun ca au fost invadati de gândaci si nu mai suporta mizeria adunata in uscator.

“Presedintele sta in acelasi bloc si nu face nimic sa scapam de gândaci. Ce aruncam noi ziua, cumatrul presedintelui aduce noaptea inapoi. Am ajuns in pragul disperarii! Nu mai suportam! In spalator situatia este la fel de critica, iar la subsol nici nu poti intra din cauza gândacilor si a mizeriilor de acolo. Uscatorul a fost transformat treptat in magazie de fier vechi, bidoane, vopseluri, ciment si alte lucruri care nu le-au mai trebuit oamenilor prin casa. Nefacând oamenii curat, mediul a devenit unul favorabil pentru gândaci. Am cumparat tot felul de solutii pentru stârpirea lor, dar nu s-a schimbat nimic.

Vrem sa facem deratizare pentru ca ne manânca gândacii. Pe mine m-au atacat noaptea in somn si m-am ales cu o iritatie urâta. Solutiile pe care le-am folosit nu mai fac fata pentru ca sunt deja prea multi!”, spune Neculai Cenusa, locatar. Oamenii arata cu mâna catre Constantin Petreanu, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 60.

PUBLICITATE

“Ca sa chem deratizarea, trebuie sa am acordul tuturor locatarilor. Unii vor, altii nu sunt de acord. Sunt oameni in bloc care nu inteleg ca locuiesc intr-un spatiu comun si trebuie sa se implice in rezolvarea problemelor. Eu ii anunt pe oameni sa goleasca uscatorul si spalatorul de lucrurile inutile si pe urma putem chema deratizarea”, declara Constantin Petreanu. Si Rodica Placinta se plânge de gândacii care au dat navala in locuinte.

“Sunt bolnava si nu pot trai intr-un astfel de mediu. Presedintele nu face nimic in sensul acesta si noua nu ne ramâne decât sa ne certam unii cu altii pentru ca nu exista intelegere. In beci este focar de infectie si gândacii urca de acolo catre etajele superioare. De acum s-a incalzit si nu mai putem sa stam cu ferestrele deschise, asa ca insectele urca pe peretii exteriori si prin canalizare”, spune femeia. Vecinul Cenusa este hotarât sa arunce la tomberon mizeria din uscator si sa igienizeze locul pâna la deratizare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Desi situatia este alarmanta,solutiile sunt fara rezultat din start,deoarece simplul fenomen de deratizare sau dezinsectie locala nu are sanse,ci doar aple masuri de dezinsectie si deratizare la nivel municipal.Propunerea unor astfel de actiuni am facut-o catre autoritatile locale in urma cu vreo trei ani,intr-o sedinta cu primarul puscarias Romeo Stavarache,care m-a catalogat ca fiind “inamicul sau nr.1”,pentru simplul fapt ca I-am reprosat ca sunt multe lucruri de rezolvat si sa renunte la “Campania USL de atunci”Ganditi-va ca oricat s-ar cheltui pentru o deratizare si dezinsectie locala,nu vor fi rezultate multumitoare,din simplul motiv ca INVAZIA va continua de la celelalte blocuri.Deci o solutie de rezolvare trebuie pusa in practica la nuivel municipal.

  2. Va mananca dihaniile putorilor , puneti mana pe sapun si spalativa rapanosilor , acusi chemati primaria sa va scape de sobolani ca vau strans caini din blocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ