În timp ce un tânăr de 19 ani, domiciliat în Palanca, jud. Bacau, efectua cu autoturismul manevra de viraj la stanga, de pe str. Ana Ipatescu pe str. Mihai Viteazul, a acroșat o femeie de 72 ani, din mun. Bacau, care se afla in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni.

Partea vătămată a fost transportata la Spitalul Judetean Bacau, unde i-a fost acordate îngrijiri medicale, neramanand internata.

Conducătorul auto și victima au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l, alcool pur in aerul expirat in ambele cazuri, totodata li s-au recoltat cate o mostra de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

PUBLICITATE

S-a intocmit dosar penal in care se efeectueaza cercetari sub aspectul savârșirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art 196 Cod penal.

S-a luat masura retinerii permisului de conducere a conducătorului auto.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ