O lucrare unicat in România despre istoria avocaturii, sub semnatura remarcabilului avocat Constantin Antoniu, a fost lansata, astazi, la Universitatea “George Bacovia”, in prezenta avocatilor care profeseaza in cadrul Baroului Bacau, dar si a unor maestri care si-au incheiat activitatea cu ani in urma.

“Avocatura, de la mit la istoria profesiei” este prima lucrare de acest gen din literatura juridica româneasca si se adreseaza nu doar specialistilor, ci si publicului larg.

“O lucrare monumentala – dupa cum a apreciat-o prof. dr. Ioan Mitrea, membru al Academiei Române, prezent la eveniment – un adevarat tratat, manual de avocatura care se citeste si a doua oara, cu creionul in mâna.

PUBLICITATE

“11 ani a lucrat la aceasta carte, marturiseste Constantin Antoniu, materialul fiind adunat inca din facultate. “Subliniez acest lucru pentru ca vad ca in penitenciarele noastre se scriu carti pe banda rulanta” – a remarcat ironic avocatul Antoniu.

Pe larg, in editia de luni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Ultima remarca spune multe despre ‘remarcabilul’ avocat. Nefericita remarca era interesanta daca venea de la un procuror. Daca ai fi stat intr-un pat 23 de ore din 24, cu siguranta aveai timp sa termini mai repede cartea, mai draga. Sistemul juridic din Romania este unul de c.cat si din cauza calitatii oamenilor care lucreaza in sistem. Bine ca ai scris si tu o carte in 11 ani.

  2. Mai Judy mai ramanea sa te plangi ca ai stat in pat 23 de ore din 24 pt ca ai fost condamnat pe nedrept, din eroare judiciara. Penitenciarele sunt pline de oameni care sustin ca sunt nevinovati. Ia nu mai incalca legile si nu o sa mai ajungi sa te caini ca stai 23 de ore in pat!

LĂSAȚI UN MESAJ