Polițiștii din Bacău au identificat în trafic, în localitatea Onișcani, două personae care transportau cu un autoturism 46 820 de ţigarete, fără timbre de acciză

La data de 11 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au oprit în trafic, pe D.N.2, în localitatea Onișcani, un autoturism înmatriculat în județul Botoșani.

La volanul autovehiculului polițiștii au identificat un bărbat de 34 de ani, iar pasagerul a fost identificat în persoana unui bărbat de 43 de ani , ambii din județul Botoșani.

PUBLICITATE

În urma controlului autoturismului polițiștii au stabilit că cei doi botoșăneni transportau, disimulat, mai multe pachete cu țigări netimbrate.

Cercetarile au fost preluate de către polițiști de investigarea criminalității economice, care au stabilit că în spațiile special create în caroseria autoturismului se aflau 46 820 de ţigarete, fără timbre de acciză.

Țigaretele și autoturismul modificat au fost ridicate în vederea instituirii sechestrului asigurator.

În cauza s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contraband.

Cei doi bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi cu propunere de a se dispune măsura controlului judiciar.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ