Secția 2 Poliție Bacău a fost sesizată la data de 30 septembrie 2015, de un bărbat de 40 ani, domiciliat în com. Dealu Morii, în calitate de persoană vătămată, despre faptul că în cursul aceleasi zile, persoane necunoscute au sustras doua piese metalice ce le avea depozitate in bena unei autoutilitarei, în timp ce se afla parcată pe str Nicu Enea din Municipiul Bacău.Valoarea prejudiciului reclamat este de aproximativ 1000 lei.

În baza sesizării au fost efectuate verificari si investigatii in zona comiterii faptei. Stabilindu-se ca autor al furtului un bărbat de 47 ani, din com. Gioseni, jud. Bacau.

Acesta a fost audiat recunoascandu-si fapta comisa. S-a stabilit ca bunurile sustrase au fost predate unui centru de colectare materiale feroase din mun. Bacau.

PUBLICITATE

Bunurile sustrase au ost recuperate si predate persoanei prejudiciate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prev. şi ped. de art. 228 alin. 1 din C.P.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ