Administratorul unei societăți comerciale din Buhuși a sesizat Poliția Orașului Buhuși, la data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 11.00, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras trei bucăți de conductă ceramică pentru canalizare de la punctul de lucru al societății.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au depistat pe drumul public un atelaj hipo, în care se aflau doi bărbați de 36 și 39 de ani din comuna Blăgești.

Bărbații transportau cu telajul hipo trei segmente de ceramica lungi de 2 metri fiecare, despre care s-a stabilit că au fost cumpărate de cei în cauză de la angajatul societății comerciale, un bărbat de 53 de ani, din județul Neamț.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ