În urma investigațiilor efectuate polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Târgu Ocna, i-au depistat și identificat pe Ciprian L., de 22 de ani, pe Alin I., de 19 ani și pe Remus U., de 21 de ani, toți din Târgu Ocna, suspecți în cazul unui furt dintr-o societate.

Polițiștii au stabilit că cei trei tineri au pătruns prin efracție, în noaptea de 20/21.05.2013, în interiorul unei societăți comerciale din localitate, de unde au sustras 30 de pachete ce conțineau parchet, cauzând un prejudiuciu de aproximativ 1800 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat unității de parchet cu propuneri corespunzătoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ