Bacauanii care inca mai viseaza sa ajunga peste noapte milionari in euro au cel putin 4 milioane de motive sa joace la loto, la extragerea 6 din 49 de joi, 10 septembrie.

Asta pentru simplul motiv ca reportul la categoria I a celui mai popular joc de tip loterie din portofoliul Companiei Nationale „Loteria Româna” – 6 din 49 – se apropie vertiginos de 4 milioane de euro, dupa ce la extragerea de duminica trecuta niciun jucator nu a nimerit combinatia perfecta de numere.

Mai exact, la Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 16,98 milioane lei (peste 17,8 milioane de lei pe tot jocul), iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 3,78 milioane lei (peste 855.000 de euro).

PUBLICITATE

Ultima data, premiul categoriei I la Loto 6/49 a fost acordat în 5 aprilie, când o jucatoare a câstigat peste 13,4 milioane de lei, cu un bilet jucat la Eforie Sud, judetul Constanta. Si celelalte jocuri loto se prefigureaza sume frumusele, daca socotim ca la Joker, de exemplu, reportul este de aproape 2 milioane lei (peste 452.000 de euro).

La inceputul verii, un jucator din Calarasi a câstigat premiul cel mare de la Joker, in valoare de 8.420.070,68 lei (aproape 2 milioane de euro).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ