Ieri, o mare parte din orasul Buhusi a fost privat de apa potabila. Ing. Alexandru Maxim, coordonator al activitatii CRAB in Buhusi, ne-a spus ca, din cauza presiunii mari care a fost introdusa in sistemul de aductiune a apei potabile, pentru stingerea incendiului, conductele au cedat/crapat in patru zone, fiind necesare reparatii complexe.

Firma DEMECO nu avea hidranti care ar fi putut fi utilizati pentru stingerea incendiului.

Tot ieri, fiind ziua europeana fara masini, Scoala „Mihai Eminescu” si Colegiul ,,Ion Borcea” Buhusi aveau proiectate activitati in aer liber, cu elevii, pentru a promova valorile specific unui mediu ambiental sanatos.

PUBLICITATE

Cu batista pe tambal, voci ale ale unor functionari publici buhuseni au recomandat ca până la sosirea rezultatelor care vor arata gradul de poulare existent, nu este recomandat sa fie desfasurate activitati in aer liber.

Si parintii au insistat pentru renuntarea la aceste activitati.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ