Locuitorii satului Racaciuni vor avea apa la robinete in propriile case, intrucât in maxim trei saptamâni va fi dat in functiune sistemul de alimentare cu apa potabila a localitatii. “Practic, zilele acestea a fost depasita si ultima etapa a acestei investitii, adica obtinerea autorizatiei de alimentare cu energie electrica a pompelor de la puturile de apa”, a spus primarul comunei Racaciuni, Lucian Cheta (foto). Intreaga investitie este realizata, de la retelele de conducte pâna la bransamentele la fiecare localnic, iar primarul a dat asigurari ca apa, care provine din puturile forate la 220 de metri adâncime, este de foarte buna calitate, lucru certificat de analizele efectuate. Toata lucrarea a costat 40 de miliarde de lei vechi, bani care deja s-au achitat, fara sa mai existe restante la constructori.

Urmeaza ca in Racaciuni sa fie facut si un sistem de canalizare pe sistem vacuum. O investitie similara pe alimentare cu apa si canalizare va fi facuta si in satul Gheorghe Doja, pentru care a fost depusa documentatia de finantare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ