Lucrarile de modernizare efectuate in retelele termice secundare din municipiul Bacau fractioneaza programul de distrubutie a apei calde.

In perioada 27 august – 15 septembrie 2015, consumatorii Thermoenergy Group SA racordati la punctele termice vor primi apa calda cu program.

“Locuitorii racordati la punctele termice si modulele termice vor primi apa calda de miercuri pâna duminica, in conditiile in care luni si marti se va sista furnizarea apei catre consumatori”, declara Radu Cristian Palade, director general Thermoenergy Group SA Bacau.

In zilele amintite, agentul termic va fi oprit pentru a se putea face la subsolul blocurilor racordurile pentru conductele noi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ