Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau a scos la concurs inca 7 posturi, cu recrutare din sursa externa. Este vorba despre 1 post de asistent medical principal, în cadrul Centrului Operational – Analiza, Evaluare si Coordonare Interventii, si 1 post de subofiter la Detasamentul de Pompieri Bacau – Suport operativ, pentru care cererile de participare se mai pot depune vineri, 28 octombrie.

La acestea se mai adauga 1 post de subofiter în cadrul Centrului Operational – Monitorizare Situatii de Urgenta si Dispecerat si 2 posturi de subofiter la Detasamentul de Pompieri Bacau – Formatiunea de Protectie Civila, cu data limita de depunere a cererilor 7 noiembrie.

Pentru alte 2 posturi de subofiter (si scafandru autonom) la Detasamentul de Pompieri Bacau, cererile se primesc pâna pe 4 noiembrie. „Candidatii trebuie sa aiba capacitate deplina de exercitiu, sa fi absolvit liceul cu diploma de bacalaureat, sa aiba vârsta de minimum 18 ani, sa aiba studii corespunzatoare cerintelor postului pentru care candideaza si înaltimea de minimum 1,65 m barbatii si 1,60 m femeile”, spune cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la ISU Bacau.

La aceste conditii se mai adauga si altele, iar cei interesati trebuie sa treaca de evaluarea medicala, psihologica si de cea a performantelor fizice pentru a ajunge la testarea scrisa.

Aceste sapte posturi cu recrutare din sursa externa vin in completarea celor 13 posturi pentru care au inceput deja probele de concurs, in competitie fiind inscrisi peste 60 de candidati.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ