Locul de joaca amenajat pentru copii pe strada Ana Ipatescu din Bacau trebuie iluminat pe timp de noapte! O spun parintii, o sustin locatarii din zona, iar conducerea Asociatiei de proprietari nr. 106 Nufarului a facut demersurile catre Primaria Bacau, pentru montarea a doi stâlpi de iluminat in zona amintita.

“In perimetrul respectiv nu exista nicio sursa de lumina pe timpul noptii. Sunt destui parinti sau bunici pe care ii prinde seara in parculet cu cei mici, iar iluminatul pe timp de noapte ar da un plus de siguranta. Locul este frecventat si de persoane care au un comportament dubios si nu ar strica sa treaca mai des prin zona patrulele de siguranta publica”, declara Dorel Trofin, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 106 Nufarului. Initiativa acestuia a fost primita cu laude de bacauanii care frecventeaza locul de joaca.

“Parculetul acesta este ca o oaza pentru noi. Era nevoie de un loc de joaca in cartier, iar acum, ca tot a fost amenajat, ar fi buna si o sursa de lumina. De acum incolo ziua se face din ce in ce mai mica, iar pe copii nu poti sa-i bagi in casa cu una cu doua. Asa ca ramânem sa-i supraveghem chiar daca ne prinde seara in parculet”, spune Viorica Ursu.

Alti locatari spun ca o sursa de lumina este cu atât mai necesara, cu cât in acelasi loc se afla si o pompa de apa stradala care le asigura locatarilor necesarul de apa atunci când intervin probleme de natura tehnica in oras si se intrerupe furnizarea apei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ