In perioada 01 – 15 iulie, in vederea prevenirii unor toxiinfectii alimentare, inspectorii DSVSA Bacau au verificat un numar de 71 obiective.

Categoriile de unitati controlate au fost târgurile, pietele agroalimentare, dar si pensiuni, restaurante, stâni, macelarii, tabere scolare. Tematica de control a fost variata si a urmarit in principal existenta documentelor privind autorizarea unitatilor si a activitatilor desfasurate in unitate, existenta documentelor privind produsele din unitate, modul de depozitare si manipulare a produselor alimentare.

In urma controalelor au fost constatate o serie de nereguli, unele destul de grave, astfel ca DSVSA Bacau a aplicat 14 santiuni, in valoare de 43.000 de lei si sase avertismente.

PUBLICITATE

In judetul Bacau sunt inregistrati 510 producatori particulari care comercializeaza produse din gospodaria proprie in pietele agroalimentare din Bacau, Onesti, Moinesti, Buhusi, Tg Ocna, Sl. Moldova. In cazul în care constata nereguli care ar putea pune în pericol sanatatea publica, consumatorii sunt rugati sa sune la telefoanele 0234/586233; 0234586372.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ