Poliţiştii din Bacău caută o minoră de 14 ani, care a plecat voluntar de la domicliul său din oraşul Buhuşi şi nu a mai revenit.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă -112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

GOBEJA ROXANA-PETRONELA, de 14 ani, din localitatea Buhuşi, judeţul Bacău a plecat voluntar de la domiciliu, la data de 27 august a.c. şi nu a mai revenit.

PUBLICITATE

disparutaMinora are aproximativ 1,60 m înălţime, 50 de kg, ten măsliniu, păr șaten cu firul drept, ochii căprui, constituție atletică.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă -112 sau la 116 000- numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.